Takapakki kuljetuskori

Takapakki Amber II Pyöränkuljetusteline

169,95  sis. alv 24 %

Pyöränkuljetusteline Takapakki Amber II kahdelle pyörälle kiinnitetään auton vetokoukkuun patentoidulla lukkolaitteella, joka soveltuu kaikkiin 50 mm. EU-standardin mukaisiin autojen vetokoukkuihin. Pyörätelineen kiinnitys tai purku tapahtuu sekunneissa ilman työkaluja. Pyöräteline pysyy tukevasti paikalla, niin pysty kuin sivuttaissuunnassa. Pro user Amber II pyöräteline on tyyppihyväksytty ja luvallinen kaikilla yleisillä teillä.

Pyöräteline sopii melkein kaikkiin rengaskokoihin ja pyörätyyppeihin kuten maastopyörille, sähköpyörille, kilpapyörille, hybridipyörille jne.

 

Tuotteen paino: 16 kg
Postimaksu esim. lähimpään postiin: 23,90 €

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 1202 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Paytrail-logot

Kuvaus

Pyöränkuljetusteline Takapakki Amber II kahdelle pyörälle kiinnitetään auton vetokoukkuun patentoidulla lukkolaitteella, joka soveltuu kaikkiin 50 mm. EU-standardin mukaisiin autojen vetokoukkuihin. Pyörätelineen kiinnitys tai purku tapahtuu sekunneissa ilman työkaluja. Pyöräteline pysyy tukevasti paikalla, niin pysty kuin sivuttaissuunnassa. Pro user Amber II pyöräteline on tyyppihyväksytty ja luvallinen kaikilla yleisillä teillä. Pro user Amber II on tarkoitettu ainoastaan polkupyörille.

Pyöräteline sopii melkein kaikkiin rengaskokoihin ja pyörätyyppeihin kuten maastopyörille, sähköpyörille, kilpapyörille, hybridipyörille jne.
Pyörän renkaat kiinnitetään kuljetustelineeseen vanteen läpi tulevilla hihnoilla. Pyörä kiinnitetään pyörätelineen U-kehikkoon pyörän rungon yläosasta tai satulaputkesta. Pyörän kiinnittäminen ja irrottaminen käy helposti ja nopeasti.

Mikäli sinulla on tarvetta avata auton tavaratila kun telineessä on polkupyöriä, käytä pyörätelineen kippitoimintoa. Toiminto kallistaa pyörätelineen taaksepäin.
Pyörätelineessä on valoille pistoke, sekä 7 että 13 piikkiselle liitännälle.

Mikäli auton rekisterikilpi peittyy, on pyörätelineeseen hyvä kiinnittää autokohtainen lisäkilpi.
Kilven voi tilata Trafilta (www.trafi.fi).

Pyörätelineen paino on noin 15 kg ja siihen voi lastata enintään yhteensä 50 kg painavat pyörät.
Pyörätelineen ruonko on maalattua terästä.

Takuu 2 vuotta.

 

Lisätiedot

Paino 16 kg (kilogramma)
Mitat 61 × 54 × 24 cm (senttimetri)