Toimitusehdot

 

Toimitusehdot

Verkkokaupan Takapakki.fi (Fakir enterprise Oy Ab ja aputoiminimi Takapakki, y-tunnus 2867013-7) liikeidea on tarjota verkkokauppamme kautta kuljetusratkaisuja joita voi kiinnittää auton vetokoukkuun.

Myymme tuotteitamme kaikille täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Kaupassa noudatetaan Suomen kuluttajasuojalain säännöksiä ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta.

Verkkokauppa on auki 24 h vuorokaudessa, viikon kaikkina päivinä, pois lukien päivityksistä johtuvat palvelukatkokset. Puhelinpalvelumme päivystää arkisin kello 15.00 – 18.00
Hintamme sisältävät arvonlisäveron 24 %. Pidämme oikeuden hintojen ja kuljetuskulujen muutoksiin.

Tilaus

Tilatessa asiakkaan tulee ilmoittaa täydelliset ja oikeat yhteystietonsa: nimen, osoitteen, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Asiakkaan tiedot tallentuvat Takapakin asiakasrekisteriin. Noudatamme Suomen henkilötietolakia. Takapakki kysyy asiakkailtaan lupaa lähettää tiedotteita ja markkinointimateriaalia. Takapakki ei luovuta henkilötietoja toisille osapuolille.

Maksaminen

Verkkokaupassa voit maksaa seuraavilla tavoilla:
- Verkkopankin kautta (kaikki yleiset suomalaiset pankit)
- Visa- ja Mastercardkortilla
- Laskulla ja osamaksulla
- Pivo-, MobilePay- ja MasterPass-mobiilimaksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

Toimitus

Pyrimme mahdollisimman nopeaan toimittamiseen ja Takapakki pyrkii käsittelemään tilaukset 24 tunnin sisällä niiden saapumisesta sekä vahvistamaan asiakkaalle kauppa. Pyrimme lähettämään tilatut tuotteet 1-4 päivän sisällä. Ensisijaisesti lähetämme kaikki tilauksen tuotteet kerralla. Jos toimitusaika eroaa normaalista, olemme puhelimitse tai sähköpostilla yhteydessä asiakkaaseen.
Posti Oy on jakelijamme, ja tilatut tuotteet toimitetaan lähimpään Posti pisteeseen tai Posti asiamiehelle. Voit myös valita tuotteillesi joko kuljetuksen lähimpään postiin tai kotiinkuljetuksen, ja sen hinta näkyy kassa-sivuilla.
Posti Oy lähettää saapumisilmoituksen, kun lähetys on lähimmässä Postipisteessäsi. Posti Oy lähettää ensimmäisen saapumisilmoituksen tekstiviestinä. Ja mikäli pakettia ei heti noudeta toisen sähköpostilla. Huomioithan että Posti Oy säilyttää paketin 7 päivää, jonka jälkeen palauttavat paketin meille.

Palautus tai vaihto

Tuotteilla on Kuluttajasuojalain mukainen täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla ALKUPERÄISESSÄ paketissa ja käyttämätön ja muuttumaton.
Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen orders@takapakki.fi tai soittaa
040 195 0005 (arkisin 15.00 – 18.00). Ilmoita nimesi, yhteystietosi ja tilauksen numero. On myös tärkeää, että ilmoitat palautuksen tai vaihdon syyn. Emme ota vastaan palautuksia josta ei ole ilmoitettu etukäteen.

Reklamaatio

Reklamoidessa tulee olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen orders@takapakki.fi tai soittaa 040 195 0005 (arkisin 15.00 – 18.00). Ilmoita nimesi, yhteystietosi ja tilauksen numero. Tärkeää on myös että ilmoitat reklamaation syyn. Emme ota vastaan reklamaatio palautuksia josta ei ole ilmoitettu etukäteen.

Yhteystietomme

Takapakki
Y-tunnus 2867013-7 (arvonlisävelvollinen)
Pl 51
06151 Porvoo

sähköposti: info@takapakki.fi
Puhelin: 040 195 0005 (arkisin klo 15.00 – 18.00)