Leveransvillkor

Leveransvillkor

Nätbutiken Takapakki.fi:s  (Fakir enterprise Oy Ab samt parallellnamnet Takapakki, FO-nummer 2867013- 7) affärsidé är att via vår nätbutik erbjuda transportlösningar, som går att fästa på bilens dragkrok.

Vi säljer våra produkter till myndiga privatpersoner. Köpvillkoren följer den finska konsumentskyddslagen samt Konkurrens- och konsumentverkets direktiv för näthandel.

Nätbutiken är öppen 24 h i dygnet, under veckans alla dagar, förutom under serviceavbrott för uppdateringar. Vår telefonservice är öppen på vardagar mellan klockan 15.00 – 18.00. I våra priser ingår mervärdesskatt 24 %. Vi behåller oss rätten till justering av priser samt ändrade transportkostnader.

Beställning

Vid beställning bör kunden meddela fullständiga och korrekta kontaktuppgifter: namn, adress, telefonnummer samt e-postadress. Kunduppgifterna sparas i Takapakkis kundregister. Vi följer den finska dataskyddsförordningen. Takapakki ber om tillstånd av kunderna för att skicka information och marknadsföringsmaterial. Takapakki överlåter inte kunduppgifter till en tredje part.

Betalning

I nätbutiken kan du betala på följande sätt:

  • via nätbank (alla allmänna finska nätbanker)
  • med Visa- och Mastercard
  • via faktura eller genom delbetalning
  • Pivo-, MobilePay- samt MasterPass mobilbetalningssätt

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

Paytrail Oyj
FO-nummer: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

 

Leverans

Takapakki strävar till snabb leverans samt behandla och bekräfta beställningar inom 24 timmar från det att vi mottagit beställningen. Vi strävar till att posta de beställda produkterna inom 1-4 dagar. I första hand skickar vi produkterna som en enda försändelse. Om leveranstiden avviker från det angivna, är vi i kontakt med kunden antigen per telefon eller via e-post. Takapakki.fi anlitar Posti Oy som leverantör och de beställda produkterna levereras till närmaste Post eller till Postens ombud. Du kan välja mellan leverans till närmaste post eller hemtransport till en extra avgift (priset framkommer på kassa-sidan).

Posti Oy skickar en ankomstavi när försändelsen kan avhämtas vid närmaste post. Posti Oy skickar den första ankomstavin via sms. Ifall paketet inte genast avhämtas, skickas ett e-postmeddelande. Du bör uppmärksamma att Posti Oy förvarar paketet i 7 dagar, varefter paketet returneras till oss.

Returnering samt byte av produkter

Produkterna har 14 dagars returrätt i enlighet med Konsumentskyddslagen. Den returnerade produkten bör returneras i den URSPRUNGLIGA förpackningen samt vara oanvänd i ursprungligt skick.

Om returnering av produkt bör meddelas på förhand via e-post orders@takapakki.fi eller genom att ringa 040 195 0005 (vardagar 15.00 – 18.00). Uppge ditt namn, kontaktuppgifter samt beställningsnummer. Det är viktigt att du uppger orsaken till varför du returnerar produkten. Vi tar inte emot produkter som returneras ifall vi inte fått en anmälan om saken på förhand.

Reklamation

Vid reklamation bör kunden vara i kontakt via e-post till adressen orders@takapakki.fi eller per telefon 040 195 0005 (vardagar mellan 15.00 – 18.00). Uppge ditt namn, kontaktuppgifter samt beställningsnummer. Det är viktigt att du uppger orsaken till reklamationen. Vi tar inte emot produkter som returneras ifall vi inte fått en anmälan om saken på förhand.

Kontaktuppgifter

Takapakki
FO-nummer 2867013-7 (momsskyldig)
PB 51
06151 Borgå

e-post: info@takapakki.fi
Telefon: 040 195 0005 (vardagar kl. 15.00 – 18.00)